Zaposlenje

Zaposlite se posredovanjem UOP-a

zaposlenje
Novosti iz cehova
Aktualni propisi
Vijesti
Arhiva vijesti

IDA organizira besplatnu on line edukaciju o E trgovini!

Klikni za više

20.10.2020 - Poštovani trgovci, skrećemo vam pažnju na zanimljivo predavanje IDA-e o E trgovini koje će biti održano SUTRA putem Facebook stranice IDA-e u vremenu od 10 do 13 sati. Priključite se.

Grad Poreč objavio Javni poziv poduzetnicima za dodjelu potpora za razvoj poduzetništva u 2020. godini

Klikni za više

20.10.2020 - Poštovani obrtnici, i ove je godine Grad Poreč Parenzo objavio javni poziv za dodjelu bespovratnih novčanih sredstava obrtnicima. U nastavku su detalji natječaja.

Javni poziv IŽ za kreditiranje „Poduzetnik Istarska županija 2020“

Klikni za više

16.10.2020 - Cilj ovog Javnog poziva je osiguranje povoljnijih uvjeta kreditiranja za subjekte malog gospodarstva uz dodjelu potpora male vrijednosti kroz subvenciju dijela kamate, prema ugovorima o poslovnoj suradnji sklopljenim između Istarske županije, Gradova i poslovnih banaka, te Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak. Kreditni potencijal u visini 385.000.000,00 kn osiguravaju poslovne banke i HBOR.

SCZIŽ: gosti bez maski u ugostiteljskim objektima!

Klikni za više

16.10.2020 - S obzirom na izrazito nepovoljnu epidemiološku situaciju u okruženju, te povoljnu situaciju na području Istarske županije koju se želi očuvati, donesena je odluka da gosti u ugostiteljskim objektima na području Istarske županije nisu u obavezi nošenja zaštitnih maski.

Odluka o nužnoj mjeri obveznog korištenja maski za lice ili medicinskih maski

Klikni za više

14.10.2020 - Ovom Odlukom se, za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19, uvodi nužna mjera obveznog korištenja maski za lice ili medicinskih maski.

Arhiva vijesti