Zaposlenje

Zaposlite se posredovanjem UOP-a

zaposlenje
Novosti iz cehova
Aktualni propisi
Vijesti
Arhiva vijesti

Dan Hrvatske obrtničke komore - 26. obljetnica obnove organiziranog obrtništva u Hrvatskoj

Klikni za više

02.07.2020 - Dan Hrvatske obrtničke komore obilježava se 1. srpnja. Sjećamo se tada 1994. godine, kada je na isti dan održana Obnoviteljska skupština Hrvatske obrtničke komore. Hrvatski obrtnici odlučili su da moraju imati instituciju koja će predstavljati interese obrtnika - nositelja i pokretača gospodarstva. Već 26 godina Hrvatska obrtnička komora brine o zaštiti i unaprjeđenju prava obrtnika. Nažalost ove godine, zbog epidemiološke situacije i važećih preporuka, nismo u mogućnosti promocijom majstora i dodjelom priznanja zaslužnim obrtnicima obilježiti ovaj za obrtništvo važan dan kao što smo to činili svih dosadašnjih godina.

Potpora za očuvanje radnih mjesta u djelatnostima pogođenima Koronavirusom (COVID - 19) za srpanj 2020

Klikni za više

30.06.2020 - Poštovani obrtnici, upravo su objavljene nove mjere za očuvanje radnih mjesta za SRPANJ. Potpora za očuvanje radnih mjesta u djelatnostima pogođenima Koronavirusom (COVID – 19) za srpanj 2020. - mikropoduzetnici. Cilj mjere Očuvanje radnih mjesta kod poslodavaca kojima je zbog posebne okolnosti uvjetovane Koronavirusom (COVID -19) narušena gospodarska aktivnost. Ciljane skupine poslodavaca - Poslodavci koji obavljaju gospodarsku djelatnost te zapošljavaju do 10 radnika.

Što učiniti ako sumnjate da vam gost u apartmanu ima COVID-19?

29.06.2020 - Stožer civilne zaštite Istarske županije donio je u petak, 26. lipnja, uputu kako postupiti kod sumnje na bolest COVID-19 kod gosta u smještajnom objektu.

Večernji list d.o.o. novi je partner Hrvatske obrtničke komore!

Klikni za više

26.06.2020 - U okviru projekta HOK Obrtnik plus, Hrvatska obrtnička komora potpisala je sporazum s novim partnerom. Riječ je tvrtki Večernji list d.o.o. koja svim članovima Hrvatske obrtničke komore nudi posebnu pogodnost, odnosno popust na tri različite pretplatničke opcije te na oglašavanje u izdanjima Večernjeg lista.

COVID 19 Popis turističkih ambulanti u Istarskoj županiji

Klikni za više

24.06.2020 - U slučaju da gosti koji borave u smještajnom objektu imaju zdravstvenih problema ili se sumnja na zarazu COVID-19 bolešću, u nastavku je popis turističkih ambulanti na području Istarske županije kojima se, ovisno o mjestu boravka, može obratiti za pomoć i daljnju obradu gosta.

Arhiva vijesti