Zaposlenje

Zaposlite se posredovanjem UOP-a

zaposlenje
Novosti iz cehova
Aktualni propisi
Vijesti
Arhiva vijesti

Informativni kalkulator „Dobro je biti obrtnik“

Klikni za više

17.01.2019 - Informativni kalkulator „Dobro je biti obrtnik“ jednostavnim načinom izračuna omogućuje individualni pristup za svakog obrtnika, temeljem kojeg će se moći odlučiti za najisplativiju vrstu oporezivanja.

„Šaptačica poduzetnicima“ novi je YouTube kanal koji vam može pomoći da unaprijedite rad svog obrta

Klikni za više

17.01.2019 - Putem YouTube kanala „Šaptačica poduzetnicima“ Đurđica Mostarčić, predsjednica Sekcije računovođa HOK-a, odlučila je podijeliti svoje znanje o funkcioniranju financijskog i računovodstvenog segmenta poslovanja.

POZIV na radionicu: Sustav oporezivanja poljoprivrednih gospodarstava

Klikni za više

16.01.2019 - Institut za poljoprivredu i turizam i Udruga „Istarska web tržnica“ koja okuplja poljoprivredne proizvođače s područja Istre i promiče različite oblike izravne prodaje poljoprivrednih proizvoda pozivaju zainteresiranu javnost na radionicu: „Sustav oporezivanja poljoprivrednih gospodarstava“

POZIV obrtnicima na izlet u Munchen 15. - 17.3.19.

Klikni za više

16.01.2019 - Poštovani obrtnici, Udruženje obrtnika Poreč organizira izlet u Munchen (Bavarska, Njemačka) u posjet najvećem obrtničkom sajmu u Svijetu IHM Internationale Handwerksmesse. Na sajmu izlaže 1.100 obrta iz 60 država, mjesto je prezentacije najnovijih tehnoloških dostignuća obrtništva i prateće industrije, novih trendova u obrtništvu, malom i srednjem poduzetništvu, na kojemu su hrvatski obrtnici tradicionalno prisutni više od 25 godina, a koji će posjetiti preko 120.000 posjetitelja.

Bliži se rok za dostavu PDV obrasca

10.01.2019 - Svi obveznici PDV-a uključujući i obrtnike „dohodaše“ i „dobitaše“ obvezni su sastaviti prijavu PDV-a za posljednje razdoblje oporezivanja kalendarske godine. PDV obrazac za prosinac 2018. treba predati najkasnije do 20. siječnja 2019. godine.

Arhiva vijesti