Kontaktiraj nas

+385 52 453-473

Radno vrijeme

Pon - Pet 7:00 - 15:00

Jučer je održan seminar putem intrerneta o korištenju e-Građevinskog dnevnika. Svima kojima nisu mogli biti prisutni i popratiti prezentaciju, HOK je organizirao snimanje, te video snimku prezentacije korištenja e-Građevinskog dnevnika možete pogledati ovdje: https://www.youtube.com/watch?v=ct_EIZZ2m0g 

Od 1. siječnja 2023. na snagu je stupila obveza vođenja e-građevinskog dnevnika, čime je građevinski sektor prešao na nova pravila rada (digitalizacija), a za sve sudionike ključna je postala nova platforma za digitalno vođenje procesa gradnje.

Zbog toga, Hrvatska obrtnička komora je tijekom studenoga i prosinca 2022. godine u suradnji s Agencijom za komercijalnu djelatnost (AKD) organizirala mogućnost predaje zahtjeva za izdavanje vjerodajnica temeljem kojih će majstori pristupati e-dnevniku u Područnim obrtničkim komorama, diljem Republike Hrvatske.

Uzimajući u obzir ovu promjenu u poslovanju obrtnika i poduzetnika, Hrvatska obrtnička komora sada je s Ministarstvom prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine dogovorila održavanje edukacije na kojoj je prezentirana funkcionalnost aplikacije eGrađevinski dnevnik te načinima i mogućnostima korištenja eGrađevinskog dnevnika.

Video je dostupan i na našoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/udruzenjeobrtnikaporec

NE PROPUSTITE!
Prijavite se na naš newsletter!