Kontaktiraj nas

+385 52 453-473

Radno vrijeme

Pon - Pet 7:00 - 15:00

Poštovani obrtnici ugostitelji, 33. Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore (HOK), koji će se održati od 14. do 16. studenoga 2021. godine u Šibeniku, u hotelu „Ivan", u turističkom naselju Solaris moći ćete pratiti putem interneta sa uključivanjem u živo. 

Domaćin ovogodišnjeg Kongresa je Obrtnička komora Šibensko-kninske županije, a pokrovitelji su Ministarstvo turizma i sporta, Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja te Hrvatska turistička zajednica.

Organizacijom Kongresa na suvremen i atraktivan način želi se promovirati struka i njena važnost u pozicioniranju Hrvatske kao kvalitetne turističke destinacije.

U ponedjeljak 15. studenoga očekuju Vas dvije panel rasprave „Posljedice COVID-a na turizam i ugostiteljstvo: što smo naučili i kako dalje?“ i „Gastronomija – pokretač domaće proizvodnje, promotor destinacije“, na kojima će se raspravljati o problemima sektora s naglaskom na poslovanje u pandemiji koronavirusa, važnosti gastronomije kao pokretača domaće proizvodnje i promotora destinacije.

U utorak 16. studenoga očekuju Vas prezentacije o mogućnostima financiranja ugostiteljskog sektora i projektu HOK Obrtnik plus. Uz to, pripremili smo i zanimljive edukacije o novitetima i ulozi koktela u HoReCa industriji te novostima iz svijeta piva.

Napominjemo da ćete Kongres moći pratiti i putem službenih Facebook i Youtube stranica Hrvatske obrtničke komore. Zato Vas pozivamo da nas zapratite i saznate sve relevantne informacije i novosti iz struke.

Više informacija potražite na: https://www.hok.hr/novosti-iz-hok/33-kongres-ugostitelja-i-turistickih-djelatnika-hrvatske-obrtnicke-komore

NE PROPUSTITE!
Prijavite se na naš newsletter!